Vereniging van wandelaars.

Onverhard wandelen,  natuurlijk! 

 

 

Vereniging

Onze missie

TeVoet ziet zichzelf als dè vereniging van hoeders van het onverharde pad. TeVoet behartigt in Nederland al ruim 25 jaar de belangen van de recreatieve wandelaar en zet zich in voor behoud, verbetering en uitbreiding van onverharde paden. TeVoet streeft naar een optimale wandelinfrastructuur die goed toegankelijk (en bewegwijzerd) is en die de mogelijkheid biedt cultuur-historische en landschappelijke waarden te beleven. De vereniging staat ten dienste van de leden, die vooral lokaal en regionaal als vrijwilliger actief zijn.

Organisatie

TeVoet is een landelijke vereniging die sterk regionaal en lokaal is ingebed. TeVoet is opgericht in 1995. Het Bestuur is verantwoordelijk voor het beleid, de financiën en de ledenadministratie.
De vereniging kent regio’s, ieder met een coördinator. De regio’s hebben een grote mate van zelfstandigheid. Zij nemen initiatieven, participeren in overlegorganen en voeren indien nodig lokaal actie.
Jaarlijks is er een Algemene Ledenvergadering waarin het Bestuur verantwoording aflegt aan haar leden en nieuwe plannen bespreekt.

TeVoet is erkend als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Contributie en giften zijn aftrekbaar voor de inkomstenbelasting als aan de regels wordt voldaan.
ANBI’s zijn met ingang van 2014 verplicht informatie over hun organisatie (zoals beleidsplan, jaarverslagen en jaarrekeningen) te verschaffen. Deze documenten treft u aan onder de knop Documenten
Fiscaalnummer: 8166.02.384
Bankrekening: NL49 INGB 000 0372 685

TeVoet kent geen beloningsbeleid omdat de werkzaamheden op vrijwillige basis worden uitgevoerd. Reiskosten en andere, ten behoeve van de vereniging, gemaakte kosten kunnen worden gedeclareerd.

Bestuur

Voorzitter | Jeroen Jacobse | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris | Berry van Iersel | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester | Nico van Delft | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
                                Antwoordnummer 47,
                                3350 VB Papendrecht (postzegel niet nodig)

Leden | Jan Rijnsburger |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.        

             | Ineke Thierauf |  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ondersteuning bestuur  [ Ria Snoek [ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


Regio Contactpersonen

Groningen  [  Rob van der Werff  [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Drenthe  [  vacature  ]  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Friesland   [  Ben Rutten  [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overijssel   [   Harry Uitermark   l   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelderland   [   Nico Vlasveld   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Utrecht   [   Ineke Thierauf   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Flevoland   [   vacature   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Noord-Holland-noord   [   Johan Zutt   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Noord-Holland-zuid   [   Renee van der Haar   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zuid-Holland   [   Bert de Boer   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zeeland   [   vacature   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Noord-Brabant   [   vacature   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Limburg   [   Diny van Faassen   [   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

ANBI logoinfo@tevoet.nl

Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet