Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

 

 

zondag, 16 december 2018 21:57

Wandelnieuws 20

Twee keer per maand wordt een nieuwsbericht geplaatst met wandeltips. Voor oudere Wandelnieuws-berichten: zie onder Nieuws.
Hoor of zie je "iets" dat voor TeVoeters interessant is: meld het (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
In deze laatste Wandelnieuws van dit jaar zoals beloofd een expeditie in eigen land, een wandelactiviteit van Hans Hartmann Wandelingen, een wandeling voor een goed doel in Midden Delfland, en wandelen in Salland.

De eerste Wandelnieuws in 2019 zal rond 15 januari verschijnen. Ik wens jullie alvast een mooie kerstperiode en een goede start in 2019!

- Ook in Nederland kun je op expeditie. De Ri4daagse is een heel bijzondere rivier-expeditie. Van 30 mei t/m 2 juni 2019 vindt Expeditie Oost plaats: er wordt langs en over de rivier de Waal getrokken van de Millingerwaard naar Loevestein. Naast struinen langs de rivier, zal er ook gevaren en gefietst worden. Voor meer informatie klik hier. In het najaar van 2019 vindt Expeditie West plaats: van Loevestein via de Biesbosch naar zee. 

- op 26 december organiseert Hans Hartmann Wandelingen een wandelactiviteit vanuit Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt in Oud-Beijerland. Er zijn wandelroutes van 5, 7 en 12 km, een excursie en een expositie. Voor meer informatie klik hier.

- op zondag 13 januari organiseert Vockestaert, de vereniging voor Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer in Midden-Delfland en omstreken, weer een 4-seizoenenwandeling. Dit keer de wintereditie. Er zijn wandelroutes van 5, 10, 20 en 35 km. Het inschrijfgeld van 8 euro (kinderen gratis) komt ten goede aan Villa Joep. Villa Joep is een organisatie die zich inzet voor onderzoek naar neuroblastoom, een agressieve vorm van kinderkanker. Er kan gestart worden tussen 9 en 12 uur, vanaf het clubhuis van Vitesse Delft. Voor meer informatie klik hier
Vockestaert is voor de TeVoeter om meer redenen interessant. Op de website vind je ook boerenlandpaden en informatie over de Vliegende Wandelpaden.

- Onlangs heeft het wandelnetwerk Salland een update gekregen en zijn er 3 (nieuwe) gemarkeerde wandelroutes aangelegd: het Sallandpad, het Rondje Deventer, en het Schipbeekpad. Informatie en een on-line wandelplanner zijn te vinden op de website van Salland. Een meerdaagse wandeling is de Sallandse Zandloper, een lijnwandeling van ruim 40 km. De Wandelvrouw heeft daar een mooi blog over gemaakt. Met overzichtskaartje.

 

ANBI logo
Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet