Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

 

 

zaterdag, 04 augustus 2018 13:36

Zuidplas op de (wandel)kaart gezet

Op 7 juli is het wandelknooppuntennetwerk Zuidplas officieel 'opgenomen' in het wandelknooppuntennetwerk Zuid-Holland. Samen met wethouder De Haas werd de symbolische opening verricht door "onze" Eeffien Huizinga (TeVoet Zuid-Holland). TeVoet Zuid-Holland heeft ook aan dit stuk netwerk een belangrijke bijdrage geleverd. Proficiat Zuid-Holland met dit succes!
U denk misschien: Zuidplas? De gemeente Zuidplas is in 2010 ontstaan uit de fusie van de gemeenten Moordrecht, Nieuwerkerk aan de IJssel en Zevenhuizen-Moerkapelle.

Het wandelnetwerk van Zuidplas omvat 350 km wandelpaden. Helaas is een minderheid onverhard. Via het Platform Mooi Zuidplas (een burgerinitiatief van Zuidplas en Waddinxveen) wordt al het moois van de Zuidpolder aan de man gebracht. Op deze website zijn ook meerdere wandelroutes te vinden. Om deze wandelroutes te bekijken klik hier. Van iedere wandeling kun je een routebeschrijving printen.

Onderaan de wandelroutepagina kun je klikken op een link om een digitale kaart en interessante informatie te openen. De kaart staat op pagina 2. Om de hele kaart te zien het beeld verkleinen. Daarna kun de weer inzoomen op een deel waar je in geinteresseerd bent. Let op: het inladen van de detailkaart kan wat tijd kosten. Even rustig wachten dus! (In de website opent de kaart niet in een nieuw tabblad. Dus als je dan weer naar de website wilt moet je die weer opnieuw openen.)

ANBI logo
Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet