Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

 

 

vrijdag, 03 augustus 2018 13:41

Wandelnieuws 11

Het was even stil: vakantie. De draad wordt weer opgepakt. Twee keer per maand wordt een nieuwsbericht geplaatst met wandeltips. Voor oudere Wandelnieuws-berichten: zie onder Nieuws.
Hoor of zie je "iets" dat voor TeVoeters interessant is: meld het (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Deze keer de aankondiging van een wandeling van TeVoet op Schokland (Flevoland), de wandelagenda van NIVON Leiden, en Staatsbosbeheer gaat Boswachterpaden publiceren.

- Op zaterdag 13 oktober 2018 wordt er een TeVoetwandeling georganiseerd door Jan Frederik Lubbers (Flevoland) op Schokland met het thema: Leven met water. Voor verder informatie: zie de agenda.

- NIVON Leiden organiseert regelmatig wandelingen. Voor de agenda van augustus en september klik hier.

- Boswachterpaden: vanaf half juli gaat Staatsbosbeheer op de website Boswachterpaden publiceren. Ieder seizoen worden de mooiste wandelingen geselecteerd door de boswachters. Voor het Nieuwsbericht klik hier.
Op https://www.staatsbosbeheer.nl/boswachterspaden vind je altijd 'de mooiste routes op dit moment'. En je kunt er ook zoeken per provincie (voor het scrollen naar andere provincies klik op de witte pijlen). De routekaartjes zijn gratis te downloaden.

ANBI logo
Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet