Vereniging van wandelaars.

Onverhard natuurlijk!

 

 

 

 

Agenda

Search
Zoeken
Wandeling TeVoet Maastricht (L)
Zaterdag, 21 September 2019

TeVoet-wandeling “Sint-Pietersberg en ENCI-groeve”, lengte: ongeveer 15 km
Startlocatie: De Mangerie, restaurant van Crown Plaza Hotel, gelegen aan de Maas, Stenenwal nabij het Waterpoortje, Maastricht. Bereikbaarheid vanaf NS-station Maastricht CS: zie onderaan.

Ontvangst met koffie/thee en Limburgse vlaai vanaf 10u30. Om ongeveer half 12 vertrekken we voor een wandeling naar de ENCI-groeve. In de groeve pauzeren we bij Chalet D'n Observant. Via de nieuwe trap (215 tredes!) klimmen we naar het plateau van de Sint-Pietersberg. Door het Jekerdal wandelen we terug naar Maastricht. Om 17 u verwachten we terug te zijn in Maastricht.

Opgeven uiterlijk 16 september bij Diny van Faassen, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij Alice Drenthe Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geen lid van TeVoet maar wel interesse? Geef je op, dan kun je tijdens de wandeling kennis maken met de Vereniging.

Startlocatie: Vanaf station Maastricht CS is het 10-15 min lopen naar de Mangerie. Vanaf de hoofduitgang van het station het Stationsplein oversteken, de Stationsstraat in (ri Centrum). Alsmaar rechtdoor via de Wycker Brugstraat tot aan de Sint Servaasbrug. Voor de brug linksaf, de Stenenwal op. De Mangerie ligt na ongeveer 200 m links.

 

Agenda

Geen evenementen

ANBI logo
Aanbieden van content voor de website
kan via onze webredacteur@tevoet.nl

Geniet u ook van onverharde paden?
Steun ons dan en doneer.
Bankrekeningnummer
NL49 INGB 0000372685
Fiscaal nummer
8166.02.384

wandelroute tevoet