• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

Wandelingen vanaf Abbenbroek

Wandelingen vanaf Abbenbroek op 30/4

 

In samenwerking met ‘Vereniging voor wandelaars Te Voet’, TOP-routenetwerken, Het Milieuhuis Nissewaard, Milieudefensie Nissewaard en Dorpshuis Abbenbroek, organiseert ‘Hans Hartmann wandelingen’ op zondag 30 april wandelingen en een excursie.

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 30 april tussen 10.30 en 15.00 uur starten vanaf de parkeerplaats naast het voormalige gemeentehuis, Gemeenlandsedijk Noord 26 3216 AG Abbenbroek.

Er zijn vier wandeltochten uitgezet; respectievelijk 4 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 8, 10 en 17 km. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een excursie o.l.v. Wim van den Hoonaard van IVN Voorne-Putten. Deze excursie begint om

14.00 uur vanuit Dorpshuis Abbenbroek (Kerkplein 7 3216 AK Abbenbroek).

Meedoen aan de wandelingen kost € 2,00 en € 0,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

De excursie wordt u in het kader van de ‘Mei Maand Milieu Maand Nissewaard’, kosteloos aangeboden.

Het sfeervolle Dorpshuis Abbenbroek, dat geëxploiteerd wordt door vrijwilligers, ligt op alle routes en is speciaal voor deelnemers geopend, de koffie staat hier klaar!

De wandelroutes voeren langs Abbenbroek en verder afhankelijk van de lengte, onder meer langs Bernisse, Holle Mare, Heenvliet en Geervliet.

Deze wandelingen zijn onderdeel van het programma van Mei Maand Milieu Maand Nissewaard 2017

Bereikbaarheid startpunt

Vanaf N218 (Groene Kruisweg), afslag Abbenbroek/ Zuidland, 1 km doorrijden tot rotonde. Op rotonde afslag Abbenbroek. Na 50 m bocht in weg naar links volgen en daarna voorbij bord bebouwde kom Abbenbroekvoorbij gebouw aan rechterzijde bij bord (i) rechtsaf naar beneden parkeerplaats

Meer informatie

Meer informatie kunt u zondag 30 april krijgen bij het startpunt.

U kunt ook contact opnemen met Hans Hartmann/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.