• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

Wandeltocht vanaf Watersnoodmuseum

Wandeltocht vanaf Watersnoodmuseum op 2 april
OUWERKERK – Hans Hartmann Wandelingen organiseert in samenwerking met het Watersnoodmuseum in Ouwerkerk en ‘Vereniging voor wandelaars Te Voet’, op zondag 2 april, een aantal wandelingen vanaf het museum.
Deelnemers kunnen deze bewuste zondag tussen 10.30 en 15.00 uur starten vanaf het Watersnoodmuseum, wat is te vinden aan de Weg van de Buitenlandse Pers 5 in Ouwerkerk.
Er zijn drie wandeltochten uitgezet; respectievelijk 6,3 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 10 en 15 km. Op de route van 15 km zijn honden niet toegestaan.
Deelname aan de wandelingen kost € 2,00 en € 0,50 voor kinderen t/m 12 jaar.
De wandelroutes voeren, afhankelijk van de lengte, onder meer langs de Oosterschelde, het Krekengebied Ouwerkerk en het dorp Ouwerkerk. In de omgeving van het museum zijn er heel veel bezienswaardigheden te vinden.
Kortingsactie museum
Het Watersnoodmuseum biedt deelnemers, op vertoon van de wandelroute, op de dag van de wandeltocht een korting aan van € 2,50 op de entree. (Voor volwassenen daarmee € 7,00 i.p.v. € 9,50; kinderen tot 12 jaar € 2,00 i.p.v. € 4,50 ). Het museum is geopend van 10.00 tot 17.00 uur; honden zijn daar niet toegestaan.
Bereikbaarheid startpunt
Vanuit Rotterdam eo: de N59 volgen, bij verkeerslichten in Nieuwerkerk (knipperlichten waarschuwen u vooraf), richting industrieterrein ‘De Weel’ en daarna de (bruine) borden volgen. Vanuit Bergen op Zoom eo: vanuit richting Goes, over de Zeelandbrug, aan het einde van Weg naar de Val stoplichting naar rechts, meteen weer naar rechts en langs de zeedijk blijven rijden. Weg van de Buitenlandse Pers 5, Ouwerkerk.
Meer informatie
Meer informatie over de wandelingen is zondag 2 april te krijgen bij het startpunt.
Contactpersoon is Hans Hartmann: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
==============================================================