• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering van TeVoet wordt gehouden op zaterdag 25 juni  van 10:30 tot 13:00 op Landgoed Amelisweerd in Bunnik.

Adres: Stayokay Utrecht-Bunnik, Rhijnauwenselaan 14, 3981 HH Bunnik ( https://www.stayokay.com/nl/hostel/utrecht-bunnik)

Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wordt op prijs gesteld ivm de lunch catering.

De beleidsnotitie en agenda worden een week van te voren gemaild als aangemeld.

 

Op de agenda staan, naast de gebruikelijke agendapunten o.a.:

  • “TeVoet Nu en in de Toekomst”, Beleidsnotitie Bestuur TeVoet. Het Bestuur hoopt op een goede gedachtewisseling met de leden en ziet uit naar suggesties voor bijstellingen.
  • Wandelrouteplanners in diverse provincies: een uitdaging voor TeVoet!?

Na de vergadering is er tijd voor bijpraten tijdens een lunch.

De ALV is goed te combineren met een korte onverharde wandeling voor een bezoek aan het nieuwe Hollandse Waterlinie Museum in het Fort bij Vechten ( http://www.fortvechten.nl/). Of voor wie dat nog niet gedaan heeft, de lustrum wandeling van ongeveer 10 km. door Utrechtse landgoederen, beschreven door mij in het Lustrumnummer van augustus 2014 op pagina 10 ev. Te lezen na inloggen als lid op tevoet.nl via het tabblad “speciaal voor leden”.

Heel erg welkom op de 25e juni in het fraaie Amelisweerd bij Utrecht,

Namens het bestuur,

Ineke Thierauf

Secretaris TeVoet, vereniging van wandelaars

030 2730658 / 06 24408795