• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

Wandelen vanaf Barendrecht

Wandelen vanaf Barendrecht op 29 oktober

In samenwerking met ‘Vereniging voor wandelaars Te Voet’, TOP- routenetwerken, Natuurvereniging Eiland IJsselmonde en Theehuys Polderzicht organiseert: ‘Hans Hartmann wandelingen’ op zondag 29 oktober, wandelingen en een excursie vanuit Theehuys Polderzicht Derde Barendrechtseweg 539, 2991 SH Barendrecht.

Op deze locatie is sinds kort ook het nieuwe Toeristisch Overstap Punt (TOP), waar u veel informatie en kaartjes aantreft over dit gebied.

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 29 oktober tussen 10.30 en 15.00 uur starten op de parkeerplaats bij de Derde Barendrechtseweg (iets voorbij Kinderboerderij ‘De Kleine Duiker).

Er zijn drie wandeltochten uitgezet; respectievelijk 5 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 10 en 15 km. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een excursie o.l.v. een natuurgids van Natuurvereniging Eiland IJsselmonde. Deze excursie begint om 14.00 uur. Meedoen aan de wandelingen en/ of de excursie kost € 2,00 en € 0,50 voor kinderen t/m 12 jaar.

De wandelroutes voeren, afhankelijk van de lengte, onder meer langs de Zuidpolder, Heerjansdam, Hooge Nes en Oude Maas

 

Bereikbaarheid startpunt

Vanaf A29 afrit 20 Barendrecht, onderaan afrit bij verkeerslichten, richting Barendrecht (RING/Oude Maas). Weg rechtdoor gaand volgen.

Voorbij kerk aan linkerzijde, bij rotonde, rechtsaf richting Heerjansdam, na 250 m parkeren aan linker zijde

 

Meer informatie

Meer informatie kunt u zondag 29 oktober krijgen bij het startpunt. U kunt ook contact opnemen met Hans Hartmann/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.