• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

wandeling Zoetermeer

Wandelcafe Leiden NIVON wandeling Zoetermeer op woensdag 24 mei 2017

Over Zoetermeerse bulten en door mooie parken.17 Km.

Zoetermeer is een drukke plaats met veel stenen.Toch is er in deze gemeente nog voldoende groene ruimte te vinden om te wandelen. Niet alleen door de vlakke parken maar ook over verrassend veel bulten.De beklimmingen vergen hier en daar best wat inspanning. We gaan op deze midweekse meidag een wandeling van 17 kilometer maken en lopen door het Balijbos, het Westerpark en nog een paar parken. We verzamelen om 09:00 uur in de hal van het Centraal Station in Leiden en gaan dan met bus 400 om 09:10 naar Zoetermeer waar we uitstappen bij de bushalte Muzieklaan aan de rand van deze plaats. Voor degenen die met de auto willen komen. Het is geen rondwandeling en we gaan terug vanaf het station Zoetermeer West van de regiorail.

Op deze route is Rien Rijk de gids. Voor informatie is hij te bereiken via telefoon 071-5221936 of mobiel 06-38718099.Eventueel ook via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Als je mee gaat op een van de wandelingen van het Wandelcafé Leiden,is een goede conditie en zijn stevige wandelschoenen aan te bevelen.

Omdat horeca niet overal aanwezig is , kan het geen kwaad om zelf voor wat eten en drinken te zorgen.

Een OV chipkaart en een zitmatje en wat klein geld voor horeca mee nemen is ook verstandig.

De deelname is gratis, je hoeft je meestal niet aan te melden, je betaalt je eigen vervoer,

maar het meewandelen is geheel op eigen risico.

Het Wandelcafé Leiden c.q. het Nivon, heeft geen (enkele) verantwoording.

Zorg dat je op tijd bij de verzamelplek aanwezig bent.

Voor extra informatie bel de gids/begeleider, die bij de wandeling wordt vermeld.