• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

Carnisse en Rhoonse Grienden

Nivon Wandelcafé Leiden Woensdag 26 April 2017

Carnisse- en Rhoonse grienden 17 Km.Nu het voorjaar is aangebroken en de Spindotters hun volle bloei bereiken is het een mooie gelegenheid om de Carnisse- en Rhoonse Grienden weer eens een bezoek te brengen. Dit onder de rook van Rotterdam aan de Oude Maas gelegen natuurgebied biedt een mooie wandeling in een getijdengebied. Spindotters en Fluitekruid en de talloze tussen knotwilgen gelegen paden doen de wandelaar genieten van de natuur en de rust. Ook zijn er in dit gebied vaak grote groepen waterwild te zien.

We verzamelen om 09:00 uur en vertrekken met de trein van 09:15 naar Rotterdam Centraal waar we overstappen op de Metro (Lijn D) die om 09:57 vertrekt naar metrostation Rhoon waar we om 10:16 uur aankomen.

Op deze wandeling is Rien Rijk de gids. Voor informatie is hij te bereiken via telefoon 071-5221936 of mobiel 06-38718099.Eventueel ook via mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Als je mee gaat op een van de wandelingen van het Wandelcafé Leiden,is een goede conditie en zijn stevige wandelschoenen aan te bevelen.

Omdat horeca niet overal aanwezig is , kan het geen kwaad om zelf voor wat eten en drinken te zorgen.

Een OV chipkaart en een zitmatje en wat klein geld voor horeca mee nemen is ook verstandig.

De deelname is gratis, je hoeft je meestal niet aan te melden, je betaalt je eigen vervoer,

maar het meewandelen is geheel op eigen risico.

Het Wandelcafé Leiden c.q. het Nivon, heeft geen (enkele) verantwoording.

Zorg dat je op tijd bij de verzamelplek aanwezig bent.

Voor extra informatie bel de gids/begeleider, die bij de wandeling wordt vermeld.