• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

wandeling zuidelijk deel Midden Delfland

 

Zondag 23 april 2017: Wandeling door het zuidelijk deel van Midden-Delfland

 

Op zondag 23 april 2017 is er een Te Voet wandeling door het zuidelijk deel van Midden-Delfland, het Groene Hart van zuidwest Holland. De wandeling voert je door het typische cultuurlandschap van Holland direct achter de duinen: kleinschalig, laaggelegen, lichtglooiend met kreekruggen waarop oude wegen en boerderijen. Een groen en stil gebied te midden van het geweld van de grote steden en zware industrieën. Onderweg komen we over het Foppenpolder Boerenpad en leggen we aan in het Jachthuis, een café midden in de Vlietlanden.

De wandeling begint en eindigt bij station Vlaardingen-West en is circa 18 km lang; hij is eventueel in te korten tot 11 km. Sommige stikken van de route kunnen modderig zijn; er moet een paar keer met behulp van opstapjes over hekken worden geklommen.

Start van de wandeling om 11.00 u bij Danny’s Cafetaria o het plein vóór het station (Danny zal speciaal voor ons eerder openen om ons van koffie te voorzien).

O.V.: De trein op de Hoekse Lijn rijdt vanaf 1 april niet meer. Het station is te bereiken vanaf NS-station Schiedam-Centrum (lijn 713 richting Hoek van Holland, 2x/u, reistijd 20 min) en metrostation Vijfsluizen (lijnen 56 en 156 richting Vlaardingen-West, 4x/u, reistijd 20 min). Zie OV9292 voor de precieze vertrektijden.

Contact: Jos vd Heide, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.