• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

Rondje Noordwijk

Woensdag 22 maart 2017  Wandelcafé Leiden

Rondje Noordwijk17 Km

Op deze vroege lentedag gaan we richting Noordwijk. We lopen een stukje door het dorp en langs de boulevard en gaan daar de duinen in richting Langevelderslag. We buigen dan af richting Noordwijkerhout en vervolgens naar het bos bij De Leeuwenhorst. We volgen op deze wandeling deels wandelknooppunten die ons naar Noordwijk-Binnen leiden en vandaar gaan we voor het laatste stuk weer richting Noordwijk aan Zee. Als het voorjaar een beetje mee wil werken kunnen we de eerste narcissenvelden al in bloei zien staan.

We verzamelen om 09:00 uur in de hal van het centraal station (voorzijde) om 09:00 uur en gaan dan om 09:15 uur met bus 20 naar Noordwijk. (Aankomst halte Vuurtorenplein 09:43)

Op deze wandeling is Rien Rijk de gids. . Voor informatie is hij te bereiken op zijn telefoonnummers 071-5221936 of 06-38718099. Ook via zijn maladres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kunt u informatie krijgen.

 

 

Als je mee gaat op een van de wandelingen van het Wandelcafé Leiden,is een goede conditie en zijn stevige wandelschoenen aan te bevelen.

Omdat horeca niet overal aanwezig is , kan het geen kwaad om zelf voor wat eten en drinken te zorgen.

Een OV chipkaart en een zitmatje en wat klein geld voor horeca mee nemen is ook verstandig.

De deelname is gratis, je hoeft je meestal niet aan te melden, je betaalt je eigen vervoer,

maar het meewandelen is geheel op eigen risico.

Het Wandelcafé Leiden c.q. het Nivon, heeft geen (enkele) verantwoording.

Zorg dat je op tijd bij de verzamelplek aanwezig bent.

Voor extra informatie bel de gids/begeleider, die bij de wandeling wordt vermeld.