• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

Wandelingen in de Hoekse Waard

Wandelen in de Hoekse Waard georganiseerd door Hans Hartmann wandelingen

Op zondag 13 november worden wandelingen en een excursie gehouden in de omgeving van Oud-Beijerland/ Goidschalxoord/ Heinenoord.

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 13 november tussen 10.30 en

15.00 uur starten vanaf Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt, Zalmpad 11,

3261 MD Oud Beijerland.

Er zijn vier wandeltochten uitgezet; respectievelijk 5 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 7, 11 en 15 km. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een excursie onder leiding van Mientje den Boer. Deze excursie begint om 14.00 uur. Meedoen aan de wandelingen en/of de excursie kost € 1,80 en € 1,00 voor kinderen t/m 12 jaar.

De wandelroutes voeren onder meer (afhankelijk van de lengte) langs Oude Maas, Goidschalxoord, Reedijk, Heinenoord en De Gorzen.

Museum Hoeksche Waard

Op de 7, 11 en 15 km route komt u langs de ‘Hof van Assendelft’, onderdeel van Museum Hoeksche Waard. Het museum is geopend van 13:00 – 17:00 uur: uw bezoek meer dan ‘waard’!

Bereikbaarheid startpunt

Onder meer: vanaf N 217 richting Oud-Beijerland, bij rotonde richting industrieterrein ‘De Bosschen’. Na 50 m. buigt weg naar links, Jan v.d. Heijdenstraat, derde straat (gelijk voorbij Mercedesdealer) rechtsaf, A.v.Leeuwenhoekstraat, einde weg parkeerterrein.

 

Samenwerking

Deze wandelingen zijn mogelijk gemaakt door een samenwerking van Hoekschewaards Landschap (HWL), Museum Hoeksche Waard, Samenwerkingsorgaan Hoeksche Waard (SOHW), ‘Hart voor Regelen’, Vereniging voor Wandelaars ‘Te Voet’, TOP-Routenetwerken en ‘Hans Hartmann wandelingen’

Meer informatie

Meer informatie kunt u zondag 13 november krijgen bij het startpunt.

U kunt ook contact opnemen met Hans Hartmann/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.