• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

wandelingen vanaf Ouddorp

WandeIingen vanaf Ouddorp op 30/10

In samenwerking met ‘Vereniging voor wandelaars TeVoet’, TOP-routenet werken en VVV Goeree - Overflakkee, organiseert: ‘Hans

Hartmann wandelingen’ op zondag 30 oktober, wandelingen en een excursie vanuit Parkeerterrein Strand Oosterduinpad in Ouddorp (ZH)

(bij wandelknooppunt 42)

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 30 oktober tussen 10.30 en 15.00 uur starten vanaf Parkeerterrein Strand Oosterduinpad, bij strandovergang ‘Oosterduinpad’, 3253 BR, Ouddorp ZH (N51.82869 E3.93296).

Er zijn drie wandeltochten uitgezet; respectievelijk 5 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 10 en 15 km. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een excursie o.l.v. een natuurgids. Deze excursie begint om 14.00 uur. Meedoen aan de wandelingen en/ of de excursie kost € 1,80 en € 1,00 voor kinderen t/m 12 jaar.

De wandelroutes voeren, afhankelijk van de lengte, onder meer langs Middel- en Westduinen, Ouddorp-Centrum, Kleistee en Westduinen.

Hierbij is eveneens gebruik gemaakt van de mogelijkheden die het nieuwe ‘Wandelroutenetwerk Goeree-Overflakkee’ biedt.

Speciale actie

Op zondag 30 oktober wordt deelnemers van de wandelingen de nieuwe kaart

van het Wandelroutenetwerk Goeree Overflakkee, aangeboden voor € 4,-

(normale prijs € 5,-).

 

Bereikbaarheid startpunt

Vanaf de N 57 (Rotterdam/ Hellevoetsluis/ Zierikzee) afslag (rotonde) Ouddorp/ stranden. Weg (Oosterweg – u passeert een rotonde) rechtdoor blijven volgen richting stranden. Na 2,3 km aan het einde, ‘Strand Oosterduinpad’ volgen, daarna gelijk aan uw linkerzijde parkeerterrein.

Meer informatie

Meer informatie kunt u zondag 30 oktober krijgen bij het startpunt.

U kunt ook contact opnemen met VVV Goeree-Overflakkee, tel 0187-681789 of met Hans Hartmann/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.