• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

Wandelingen vanaf Lexmond

Wandelingen vanaf Lexmond op 16 oktober

In samenwerking met ‘Vereniging voor wandelaars Te Voet’, TOP-routenetwerken en Huis Het Bosch, organiseert ‘Hans Hartmann wandelingen’ op zondag 16 oktober, wandelingen en een excursie vanuit de parkeerplaats bij Huis Het Bosch/ TOP (Toeristisch Overstappunt) Lexmond

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 16 oktober tussen 10.30 en 15.00 uur starten vanaf Huis het Bosch, Nieuwe Rijksweg 6 4128 BN Lexmond.

Er zijn vier wandeltochten uitgezet; respectievelijk 3,4/ 4,5 (met puzzelopdrachten voor kinderen)/ 11,5 en 15 km. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan een excursie o.l.v. de heer Van Griethuysen van ‘Veldstudiecentrum Hei- en Boeicop’. Deze excursie begint om 14.00 uur. Meedoen aan de wandelingen en/ of de excursie kost € 1,80 en € 1,00 voor kinderen t/m 12 jaar.

De wandelroutes voeren, afhankelijk van de lengte, onder meer langs het Centrum van Lexmond, het Merwedekanaal en De Lek. Alle routes komen langs het ‘Thomashuis Lexmond’, waar deelnemers in de buitenruimte worden ontvangen voor onder meer informatie.

Bereikbaarheid startpunt

A27, afrit 26 Lexmond. Beneden richting Lexmond. Bij rotonde 1e afslag (rechtsaf) richting Hei en Boeicop. Na 50 m bocht naar links volgen.
Weg 450 m vervolgen (hoofdweg/ ‘Oude Rijksweg’ aan linkerzijde).
Startpunt (gelijk voorbij huisnr. 2) aan uw rechterzijde bij grote parkeerplaats (Sportcomplex Het Bosch/ TOP Lexmond).

Meer informatie kunt u zondag 16 oktober krijgen bij het startpunt.

U kunt ook contact opnemen met Hans Hartmann/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.