• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

Wassenaar Meijendel en Landgoederen

NIVON Wandeling woensdag 26 oktober 2016 .

Wassenaar Meijendel en Landgoederen.

Afstand 16 Km.

We zitten al weer in de herfst en de bladeren aan de bomen laten hun mooie herfstkleuren aan ons zien. De kouder wordende dagen en de van zee komende winden nopen al tot het zoeken van enige beschutting op onze wandelingen. Voor deze wandeling blijven we dicht bij huis. Slechts een luttel aantal kilometers scheiden ons van het startpunt van deze wandeling door en rond Wassenaar. We starten bij auberge De Kievit in Wassenaar en lopen dan door het gebied van Meijendel naar de Buurtweg om vervolgens langs de Landscheidingsweg naar de Landgoederen te gaan die wij via allerlei voetpaden doorkruisen. Weer terug in Wassenaar centrum nemen we de bus terug naar Leiden.

We verzamelen om 09.10 uur in de hal van het Leidse Centraal station en vertrekken om 09.25 met bus 43 naar de halte Stoeplaan (Bij augberge De Kievit) te Wassenaar.

Op deze wandeling is Rien Rijk de gids. Hij is voor informatie te bereiken op telefoon 071-5221936 - mobiel 06-38718099 of via zijn mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Als je mee gaat op een van de wandelingen van het Wandelcafé Leiden,is een goede conditie en zijn stevige wandelschoenen aan te bevelen.

Omdat horeca niet overal aanwezig is , kan het geen kwaad om zelf voor wat eten en drinken te zorgen.

Een OV chipkaart en een zitmatje en wat klein geld voor horeca mee nemen is ook verstandig.

De deelname is gratis, je hoeft je meestal niet aan te melden, je betaalt je eigen vervoer,

maar het meewandelen is geheel op eigen risico.

Het Wandelcafé Leiden c.q. het Nivon, heeft geen (enkele) verantwoording.

Zorg dat je op tijd bij de verzamelplek aanwezig bent.

Voor extra informatie bel de gids/begeleider, die bij de wandeling wordt vermeld.