• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

wandelen in het Loetbos

Wandelen in het Loetbos 18/9

Op zondag 18 september organiseert ‘Hans Hartmann wandelingen’ in samenwerking met Vereniging van Wandelaars Te Voet, Kanocentrum Loetbos en TOP Route netwerken, diverse wandelingen en een excursie.

Deelnemers aan de wandelingen kunnen zondag 18 september tussen 10.30 en 15.00 uur starten vanaf Toeristisch Overstappunt Loetbos/ Kanocentrum Loetbos, Hendrikshoeve, Loet 2, 2941 LB Lekkerkerk.

Vier wandeltochten zijn uitgezet van respectievelijk circa 3, 5 (met puzzelopdrachten voor kinderen), 11 en 15 kilometer. Het is ook mogelijk onder leiding van een gids deel te nemen aan een excursie. Deze excursie, onder leiding van Mientje den Boer van ‘Hart voor Regelen’, begint om 14.00 uur. Meedoen aan de wandeling

kost € 1,80 voor volwassenen en € 1,00 voor kinderen t/m 12 jaar.

 

Loetbos.

Dit polderbos is genoemd naar het veenriviertje ‘De Loet’. In dit rijk gevarieerde bos, met vele open gedeelten, kan men in alle rust wandelen en fietsen. De routes voeren ook door het weidse landschap rondom het Loetbos/ Berkenwoude.

 

Bereikbaarheid startpunt

N210 Krimpen a/d IJssel/ Schoonhoven afslag Loetbos (vijfde rotonde na verkeerslichten in Krimpen a/d IJssel), over het water direct rechtsafparkeerplaats links. Indien vol: over het water rechtdoor: parkeerplaats rechts.

Meer informatie

Meer informatie kunt u zondag 18 september krijgen bij het startpunt.

U kunt ook contact opnemen met Hans Hartmann/ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.