• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

Duinwandeling Kijfhoek/Bierlap bij Wassenaar

Duinwandeling bij Wassenaar.

 

Zondag 11 september wandelen we in het unieke duingebied Kijfhoek/Bierlap bij Wassenaar.

We verzamelen op Den Haag Centraal op de bankjes bij OV-services en Starbucks. Dan nemen we bus 43 richting Leiden, uitstappen bij bushalte de Kieviet (reisduur een kwartier) en wandelen naar de ingang van Meijendel. De bus vertrekt volgens de huidige dienstregeling om half elf van Den Haag CS, dus we zijn om ongeveer elf uur op de parkeerplaats van Meijendel. Daar kunt u zich ook aansluiten.

Let op, bij mooi weer is de parkeerplaats vol. Daarvandaan lopen we naar de Kijfhoek/Bierlap en daar maken we een rondwandeling van tegen de 10 km. Voor de toegang moet betaald worden. De kaartjes zal ik van tevoren halen bij het informatie centrum enkele kms verderop. Er is geen horeca, zelfs geen bankje in het gebied, alleen kale en begroeide duinen, meertjes, vogels en grazers. Het is er prachtig!

Opgeven ivm de toegangskaartjes en de exacte vertrektijd bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 070-3471078. Laat een adres achter waar je bereikbaar bent! 

De wandeling wordt geleid door Ettjen Modderman en Kees Rotteveel.