• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

Wandeling op 19 april in de Hoeksche Waard

Zondag 19 april 2015
Vliet en Dieproute
Puttershoek - Strijen

 

 

In het oostelijk deel van Nationaal Landschap Hoeksche Waard wandelen over akkerranden, langs kreken en door een Natura 2000 gebied. Het beste en langste onverhard van de Hoeksche Waard in één wandeling. Van Puttershoek naar Strijen en via Cillaarshoek en Maasdam terug naar Puttershoek. Totale wandeling is ca. 21 km. Is dit te lang of is het weer minder, dan is de route te bekorten vanaf Strijen (12 km), vanaf Cillaarshoek (16 km) of vanaf Maasdam (18 km), door terug te gaan met de bus, lijn 167 (uurdienst) naar het startpunt.

Startpunt (tussen 10.30 - 15.00 uur) is Sportcafé ’t Centrum, Pieter Repelaerstraat 64, 3297 BM Puttershoek. Horeca is er in Puttershoek, Strijen en in Maasdam. Vanaf Rotterdam-Zuid Metrostation met Arriva Lijn 167 naar Puttershoek, uitstappen bushalte Kastanjelaan.

De wandeling wordt onder het motto “De Dijken op, de Polder in” georganiseerd door TeVoet, Hans Hartman Wandelingen en Hart voor Regelen.
Er zijn die middag ook mogelijkheden voor een 5 km, 7 km, 10 km en 16 km rondwandelingen bij Puttershoek. Deze wandelingen zijn wat gemakkelijker: minder onverhard. Routebeschrijvingen à € 1,50 op het startpunt. Zie www.tevoet.nl

Informatie bij Frans Meijdam, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.