• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

Het ontstaan van ons landschap: lezing en wandeling

Hierbij de uitnodiging voor het Wandelcafé Arnhem op zondag 28 september 2014

Het ontstaan van ons landschap 

 De heer Herman Heskamp zal een lezing houden over het ontstaan van het landschap in onze omgeving. Hij is een deskundige op het gebied van geologie en kan daar enthousiast over vertellen.
Aansluitend wandelen we naar Velp, waarbij we voor een groot deel het Maarten van Rossumpad volgen. De wandeling eindigt bij het Gelders Geologisch Museum, Parkstraat 32, 6881 JG Velp. Daar zal de heer Heskamp nog een korte uiteenzetting geven en dat illustreren met tentoongestelde bodemvondsten. Daarna kan het museum op eigen gelegenheid worden bezocht.De toegangsprijs voor het Geologisch Museum bedraagt € 6,- (bij groep van meer dan 15 betalende bezoekers € 3,-)
Met de Museumkaart is de toegang gratis.


Terugreis met openbaar vervoer.Aanvang: 11.00 uur, Bezoekerscentrum Sonsbeek, Zijpendaalseweg 24A, ArnhemLengte: ca. 10 kilometer Horeca: aan begin en einde van de wandelingOrganisatie: Nivon, Wandelvereniging TeVoet en Bezoekerscentrum Sonsbeek.
Informatie bij Eva Hupkes 026 3619843 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan Altena 026 4450028 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Annechien Saak Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
het Bezoekerscentrum 026 4450660 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.