• slider1.jpg
  • slider2.jpg
  • slider3.jpg

Wandeling vanaf Wolfheze

26 maart 2014, Een wandeling vanaf Wolfheze

 

Een wandeling die wat verder van Leiden verwijderd is. We reizen deze dag naar Wolfheze voor een 16 km lange  wandeling over het Molenbeeksepad, een soort klompenpad in de mooie natuur van deze Gelderse plaats. We wandelen door bos, over hei, langs beekdalen en historische plaatsen in het fraaie buitengebied van Wolfheze, Heelsum en Renkum. Rust, natuur en cultuur bepalen hier de sfeer. Klompen aan, rugzak op en gaan!Onderweg is er gelegenheid tot het bezoeken van een horecagelegenheid. De wandeling kan onderweg worden bekort door in Renkum of Heelsum de bus te nemen. Gelet op het mogelijk hier en daar wat drassige pad is het zeker op deze route raadzaam om stevige (waterwerende) schoenen te dragen.

We vertrekken vanaf Leiden Centraal om 09:05 uur met de trein naar Schiphol waar we overstappen en om 09:30 de intercity nemen tot station Ede/Wageningen.
Daar stappen we nogmaals over op de sprinter die om 10:36 uur vertrekt naar ons doel station Wolfheze.

Op deze wandeling is Rien de begeleider. Hij is voor informatie te bereiken op telefoonnummer 071-522 19 36 of op zijn mobiel 06-387 18 099. Eventueel ook informatie te verkrijgen via zijn email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Als je mee gaat op een van de wandelingen van het Wandelcafé Leiden, dien je gezond te zijn, enige conditie te hebben en neem mee:
Brood, drinken (thee/koffie/water), fruit, regenkleding & stevige (hoge) schoenen, een plastiek zitzak en neem je OV kaart mee.
De deelname is gratis, je hoeft je meestal niet aan te melden, je betaalt je eigen vervoer, maar het meewandelen is geheel op eigen risico.
Let op, als je mee gaat naar een café of restaurant voor koffie of thee, neem dan klein geld mee!!
Het Wandelcafé Leiden c.q. het Nivon, heeft geen (enkele) verantwoording.
Zorg dat je op tijd bij de verzamelplek aanwezig bent.
Voor extra informatie bel de gids/begeleider, die bij de wandeling wordt vermeld.